هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

ترکیه از بازداشت عاملان حمله مسلحانه به کلیسا خبر داد

ترکیه از بازداشت عاملان حمله مسلحانه به کلیسا خبر داد وزیر کشور ترکیه اعلام کرد ۲ عامل حمله مسلحانه به کلیسای سانتا ماریا که به کشته شدن یک نفر انجامید، دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 29
کد خبر: ۲۲۵۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، «علی یرلیکایا»، وزیر کشور ترکیه طی مطلبی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: «۲ مظنون به قتل شهروندمان «تونجر جیهان» در آیین روز یکشنبه کلیسای سانتا ماریا در ساری‌یر استانبول، دستگیر شدند. به پلیس استانبول و پلیس‌های قهرمانمان که عاملان را شناسایی و دستگیر کردند، تبریک و به خانواده و بستگان شهروند جان باخته، یک بار دیگر تسلیت می‌گویم.»

 

به نقل از الجزیره، یرلیکایا درباره هویت مظنونان گفت: یکی از آن‌ها تبعه تاجیکستان و دیگری تبعه روسیه است.

 

این در حالی است که داعش مسؤولیت این حمله را از طریق سایت خبری «اعماق» به عهده گرفت و گفت که این عملیات در پاسخ به درخواست رهبرشان برای هدف قرار دادن یهودیان و مسیحیان در همه جا انجام شد.

 

بر اساس آنچه وزیر کشور ترکیه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت، در پی این عملیات که در منطقه ساری‌یر استانبول انجام شد، پلیس ۳۰ حمله انجام داد که در نتیجه آن ۴۷ نفر دستگیر شدند.

 

تصاویر دوربین‌های مداربسته ۲ مرد را نشان دادند که ماسک‌های مشکی داشتند و دستشان در جیبشان بوده و یکی از آن‌ها عینک آفتابی به چشم داشت. یکی از آن‌ها به مردی در داخل کلیسا تیراندازی کرد و او را کشت.

 

به گفته مقامات محلی زمانی که تیراندازی آغاز شد حدود ۴۰ نفر - از جمله کنسول لهستان - در مراسم عشای ربانی روز یکشنبه شرکت داشتند.

 

شهردار ساری‌یر تاکید کرد که پس از شلیک دوم، سلاح مورد استفاده دچار مشکل شد بنابراین ۲ مهاجم قبل از دستگیری از محل متواری شدند.

 

مقامات محلی می‌گویند تلفات این حمله می‌توانست بسیار بیشتر باشد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار